Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам няколко въпросчета, 156 sportwagon 2.4 136 кончета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам няколко въпросчета, 156 sportwagon 2.4 136 кончета

Здравейте колеги,да се похваля че от 3-4 дни съм вече с алфа ромео 156 sportwagon 2.4 136 кончета мисля че е.Това е първата ми кола на дизел и направо съм очарован.Имам няколко въпросчета-има ли опция за показване на разхода на гориво,какво масло препоръчват и колко събира двг,акумулатор около 60-65 ампера дали ще е проблем че четох че го дават 70 за този мотор и последно какви са размерите на тонколоните във вратите?
    /пробвах с търсачката но нещо не излиза/
    Last edited by vask0; d.m.y г., 10:12.
    Renault Laguna 1,9 dci

Здравей колега,

Добре дошъл при нас. Ще се опитам да ти отговоря на въпросите.

1. Имаме си раздел за представяне, но не се коси - модераторите ще ти преместят темата. И качи няколко снимки като можеш.

2. Препоръчителното масло е Селения ТурбоДизел. Като отвориш капака, на една червена лепенка пише какви флуиди се препоръчват. Май около 5.5 литра събираше.

3. 60-65 Ah акумулатор може да върши работа, макар че се препоръчва малко по-голям. Не е толкова важенo колко Ah е, колкото пусковия ток и този може да се окаже слаб. 2.4 е голям двигател и минимума по книжка е 680А.

4. Колоните са 16.5мм (на някой места съм виждал съвместими, които ги водят 17).
    Last edited by vladev; d.m.y г., 17:42.
    Subaru Legacy 3.0R
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
    sigpic

Comment

...има ли опция за показване на разхода на гориво....-няма...другото колегата го е описал ...
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
      X